Въглищно масло (керосин), свинска мас и цинкови капаци

В

Източен Кентъки имаше домашно лекарство за преодоляване на задръстванията: въглищно масло (керосин), свинска мас и цинкови капаци. Никога не знаех защо наричат ​​керосин, „въглищен нефт“, но така го наричахме у дома.

Лекарството за задръствания в гърдите: капак от цинк, малко количество въглища (керосин) и мазнина. Жените слагаха керосина и свинската мас в цинков капак. След това щяха да изгребят няколко въглища от огнището върху огнището. Тогава цинковият капак със сместа вътре ще бъде поставен върху тези горещи въглища.

Скоро свинската мас се топи и се смесва с керосина. Когато сместа беше гореща, жената я вземаше и изсипваше малко върху вълнен плат. След това, докато сместа беше още много топла, тя прилагаше този вълнен плат върху гърдите на пациента. След това тя покриваше плата с PJ или тениската на пациента, издърпваше юрганите върху гърдите му и оставяше домашното лекарство да действа магически.

Ароматът ще проникне през ноздрените мембрани, за да помогне за облекчаване на назалната конгестия, но най-важната му работа е, заедно с топлината, да проникне в гръдната кухина и да облекчи задръстванията в бронхиалните проходи и белите дробове. Тази процедура ще се повтаря отново и отново, докато се получат резултати.

Никога няма да забравя г-жа Къмингс, която приготвя въглищното масло (керосин) и свинска мас в цинков капак за по-малкия ми брат. Той имаше пневмония и местният лекар каза на мама, че най-малкият й син би имал късмета да изкара през нощта.

Въведете г-жа Камингс и нейното домашно лекарство. Тя поддържа вълнената кърпа на топло със сместа. Тя прилагаше тези компреси върху гърдите на малкия ми брат през цялата нощ. Около 3:00 ч. Сутринта треската му се счупи и знаехме, че ще остане жив, защото госпожа Къмингс се прибра вкъщи.

Да, въглищата (керосин) и свинската мас, държани горещи в цинков капак, спасиха живота на брат ми. Това беше през 1946 г. и той е жив и до днес. Домашните лекарства действат, както и естествените храни за вашата диета. Така че, както винаги, яжте здравословно моите приятели.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta