Преглед на Ampegy LLC – Възможност за електричество с искри и природен газ

П

Ampergy LLC е подразделение на Spark Energy. Spark Energy е със седалище в Хюстън, Тексас и е независим доставчик на електричество и природен газ с присъствие в 15 щата. Кийт Максуел основава Spark Energy през 1999 г. и подава регистрация на търговска марка за Ampegy през ноември 2010 г. Основният директор на маркетинга Стив Смит е в Excel Communications, най-младата компания в света за милиарди долари. Какво означава това за вашия шанс да станете един от следващите му милионери или просто да спестите пари от сметките си за комунални услуги?

Бизнес възможност на Ampegy LLC

От малки начинания в офис от 300 квадратни фута, Spark Energy е нараснал до 300 служители като една от най-големите независими енергийни компании в САЩ.

В момента услугите за електричество и природен газ се предлагат в 7 щата: Калифорния, Тексас, Илинойс, Пенсилвания, Ню Йорк, Мериленд и Кънектикът. 9 съседни държави са посочени като потенциални кандидати за растеж. Предлагат се както жилищни, така и търговски и индустриални услуги, които разширяват потенциалния пазар за дистрибуторите.

Моделът на многостепенно разпределение включва неограничена линия надолу по време на пътувания. Въз основа на предишния опит на маркетинговия служител с Excel Communications по време на дерегулацията на телефонната услуга, това може да е добра основа за сравнение с усилията на Ampegy LLC да се възползва от дерегулацията на комунални услуги.

Според Уикипедия Excel е най-младата компания, която някога се е присъединявала към Нюйоркската фондова борса през 1996 г., и най-бързо растящата компания в размер на милиарди долари в историята на 8 години, в сравнение със следващата най-бързо развиваща се Microsoft на 15 години, която достига милиард долара.

Основателят и главен изпълнителен директор на Excel се пенсионира и компанията беше придобита и по-късно отделена. Ценовата конкуренция на дерегулирания телефонен пазар се увеличи и през 2004 г. компанията-майка подаде несъстоятелност, за да бъде освободена от договори с представители, което й позволява да получава приходи от клиенти, без да плаща комисионни. Компанията е придобивана два пъти, откакто излезе от фалит.

План за компенсация на Ampegy LLC

Има две входни нива за дистрибуторите, $ 49.95 и $ 399.90, плюс $ 19.95 на месец маркетингова поддръжка и цената на Business Building Kit. На по-ниското начално ниво повторенията се плащат само при лични продажби. Компенсацията се основава на потреблението на енергия, броя на записаните активни клиенти и броя на спонсорираните представители. Допълнителната компенсация включва бонуси за бързо стартиране и развитие на бизнеса.

Бонусите за бързо стартиране от $ 100 се печелят по 3 начина: 1) регистрирайте 3 клиенти, включително себе си през първите 30 дни, 2) регистрирайте 10 клиенти през първите 30 дни и 3) спонсорирайте някой, който записва 3 клиенти през първите 30 дни.

Въз основа на личната ми употреба от 500 KwH през миналия месец, комисионните в продължение на шест месеца въз основа на използването биха били $ 4.25.

На представителите се дават два уебсайта, единият за спонсориране на повторения и вторият за записване на клиенти.

Оплаквания на Ampegy LLC

Калифорния е посочена като покрита зона на картата, но когато проверих пощенския си код за ценообразуване, отговорът беше: “Съжаляваме. Услугата не се предлага на този конкретен пазар. Моля, уверете се, че сте въвели пощенския код правилно или опитайте нов пощенски код в полето по-горе. ” Моят пощенски код също не работи на уеб сайта на Spark Energy, с инструкции за повторна проверка на картата, въпреки че картата показва покритие за моето състояние.

Има форум на Ampegy, който показва необичайни резултати. Може би форумът е нов и все още не е попълнен с потребители и актуална информация. Например някои текстообработващи текстове използват примерни текстове като заместители и аз не създадох потребителско име за по-нататъшно търсене, но щракнах върху банера, за да проверя цената на природния газ. Показваната страница показва следното безсмислено изречение под заглавието Енергия на природния газ: “Когато почти се заселят, понятието терминал фигурира физическа сила на бърборене, те по някакъв начин изглеждат невъзможни да практикуват това интелигентно дъвчене на мазнини, те улесняват съраунда.”

Ако тази компания излети, растежът може да бъде феноменален. Кого познавате, който не използва електричество? Може да има ценова конкуренция от други дерегулирани доставчици, но управленският екип изглежда опитен в бързото изграждане на компании в тази среда. Може да е разумно да потвърдите наличието на услуга и стабилността на компанията, преди да поемете ангажименти.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta