Преносими инструменти за изчисляване на нефт и бункер

П

Петролът е много важен и решаващ продукт, който може да се намери само в определени части на света. За да го получите са необходими много време, енергия и пари. След като го получи, той трябва да премине през много процеси, за да получи правилното гориво. По време на тези процеси инженерите гарантират, че се получава правилното качество и количество. Единственият начин да го направите е чрез изчисление и тестване. В момента всичко се прави от компютър. Инженерите от нефтените платформи гарантират, че маслото се отчита след такелажа. Няма съмнение, че главните директори и главните инженери вършат добра работа, но собствениците на кораби искат да гарантират, че няма загуба по време на прехвърлянето от петролните платформи към корабите. Следователно те използват независима страна, която е Геодезистите, за да установят общото и крайното количество и качество след прехвърлянето.

Всичко това се нуждае от точно изчисление, време и професионализъм. Повечето от тези изчисления са направени с помощта на старите основни програми с Casio FX795P, FX880P и Sharp PB1000. Всички те са остарели и основните програми вече не се използват. Отне много време на нашите инженери да измислят тези отлични програми, специално използвани от капитаните на кораби, главни инженери, 2-ри инженери, главни офицери, 2-ри офицери, петролни и бункерни геодезисти, както и офис персонал.

Casio fx9860G Slim е най-новият и най-иновативен модел, който може да поддържа тези отлични програми. Всички тези програми се правят в Spread Sheet, който е толкова добър, колкото Microsoft Excel. Всички програми са в съответствие със стандарта на Американския петролен институт (API). При старата Casio грешката не може да бъде отстранена незабавно, но при Casio fx9860G Slim грешката не е проблем, всичко, което трябва да направите, е да отидете в тази клетка и да я промените и е готово. Това е приложимо за всяка програма, по която работите. В пакета е включен пълен лист с инструкции.

С Casio fx9860G Slim нито едно изчисление не остава неразрешено, дори можете да го използвате на лошо осветено място с вградената светлина. Casio fx9860G Slim е лек, издръжлив, достъпен и се захранва от 2 батерии, които са включени в комплекта. Програмите няма да бъдат нарушени при смяна на батериите. Тези 25 програми се използват в цял свят от петролната промишленост и са били допълвани отново и отново от всички, които го използват.

За повече информация относно Casio fx9860G Slim с вградени пълни програми за изчисления на петрол и проучване, моля, посетете http://www.bunkersurveyor.com

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta