Преглед на бойлер за природен газ Rheem 22V50F1

П

Rheem 22V50F1 е бойлер с природен газ с метален корпус, облицован със стъкло и висок бойлер. Белият цвят също може да има страхотен ефект върху устройството. Rheem е много практичен за домакинства с повече от 5 членове и този уред може да побере и тези, които искат да се отдадат на по-дълго време за къпане. Този модел се зарежда бързо, така че едновременното използване на мивката и душа ще бъде много лесно!

С монтажа му купувачите трябва да помислят и за водопроводната връзка на къщите си. Като цяло Rheem 22V50F1 може да достави достатъчно вода за снабдяване на голямо семейство. Трябва само да се уверите, че се намира на значително разстояние между вашите уреди, които се нуждаят от топла вода или в противен случай е необходима допълнителна инсталация на тръба.

Всеки, който е свикнал да живее с бойлер от 40 галона и би искал да се наслаждава на по-дълги душове, може да помисли за закупуване на 50 галона Rheem 22V50F1. Той доставя приблизително 90 галона гореща вода на час и доставя топла вода и се зарежда бързо.

Инсталацията е лесна и изисква много малко инструменти. Както при другите изпратени артикули отвсякъде, трябва да проверите продукта, когато го получите. Има забележим брой купувачи, които съобщават за вдлъбнатини в облицовката на резервоара. Някои изпращат устройството обратно, други продължават и инсталират резервоара, осъзнавайки, че в по-голямата си част вдлъбнатините са козметични и докато стъклената облицовка не е повредена, бойлерът ще работи добре.

Съображения за употреба

Семейство между 4 и 9 души може да живее комфортно с Rheem Fury 22V50F1.

Спецификации и разпоредби

• Подплатата е устойчива на корозия с Rheemglas

• R-Foam изолация

• Регулируем коаксиален алуминиев отвор, за да се избегне оцветяване на сградата

• Доставка за първи час 90 галона

• Възстановяване в галони на час при покачване на 90 градуса 38.4

• Фабрично монтиран клапан за ограничаване на температурата и налягането

• Използва външен въздух за горене

• Изисква обезвъздушаване навън за изгорели газове и свеж въздух.

• .58 EF 38 000 BTU

• Капацитет 50 галона Газовият бойлер Rheem 22V40F1 е 40 галона (същия модел, само по-малък)

Гледайте внимателно, докато разглеждате отзивите на клиентите, защото отзивите за нагревателя Rheem Furry 40 и 50 галона са смесени заедно на страницата за бойлери 50 галона. Забелязах това, докато четох отзивите на клиентите на Amazon и внимавах да чета само отзиви за резервоара от 50 галона, докато правех проучванията си за този нагревател.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta