Скара с природен газ с 5 горелки

С

Докато еволюцията на газовия грил е предоставила на готвача на открито множество удобства, също е станало много трудно да изберете кой да закупите. С толкова много имена на марки, от които да избирате, човек може да има големи затруднения да реши коя би била най-добрата за него.

Много привърженици на твърдото барбекю твърдят, че 5 горелки са най-добрият избор поради голямата лекота при готвене на няколко ястия едновременно, чудесно за големи партита за барбекю. За да ви помогнем да решите тук са първите три скари с природен газ с пет горелки, които се предлагат на пазара днес.

Икона Electrolux E51NK60ESS

Electrolux Icon E51NK60ESS е скара от неръждаема стомана с напълно затворена количка и двойни врати и колела. Той има общо 1212 кв. Инча грил площ, доставя 13 000 BTU за всяка горелка (общо 65 000 BTU) и 304 конструкция от неръждаема стомана. Той също така има запалителен бутон тип запалване, ресторант и инфрачервена система за готвене, наред с други функции.

Върмонт Кастинг VM600BSN

Vermont Casting VM600BSN има общо 60 000 BTU изход. 5-те тръбни горелки от неръждаема стомана обхващат 600 квадратни инча основна площ за скара. Решетките за готвене са направени от емайлирани чугунени решетки за скара. Плочите също са запечени с емайл, а капакът от неръждаема стомана е чугунена крайна капачка. Конзолата и страничните рафтове от неръждаема стомана имат 15 000 BTU горелка и се предлагат с електронна система за запалване, конзолна искра и светлина на задния рафт.

Икона Electrolux E44NK60ESS

Иконата Electrolux E44NK60ESS е 44-инчова неръждаема стомана и свободно стояща скара на природен газ. Разполага с напълно затворена количка с двойни врати и колела с печеща повърхност от 871 кв. Инча и разбира се, има 5 горелки с 13 000 BTU пренесени горелки за общо 65 000 BTU.

Всяка от тези скари със сигурност ще осигури чудесно дегустационно ястие и ще има много забавление и лекота при готвене.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta